7 beneficii ale vaniliei pentru alimentația noastră

Vanilia este foarte populara datorita gustului sau dulce si parfumului sau delicat. Este cea care parfumeaza de minune o multime de deserturi si o multime de preparate originale. Dar aceasta nu ar trebui sa fie cunoscuta sau populara doar datorita savorii sale, ci si beneficiilor sale pentru sanatate.

Vanilia este cea care poate facilita digestia. Pe langa parfumul si gustul sau care ne duce cu gandul la copilarie, vanilia este un ingredient excelent pentru sanatate. O mirodenie cu gust delicat care poate stimula apetitul si care poate facilita digestia. In plus, este cea care poate facilita productia de sucuri gastrice.

Vanilia este anti-stres. Efectul vaniliei asupra sistemului nostru nervos este similar cu cel al ciocolatei. Este cea care poate stimula sistemul nervos si care poate diminua stresul si anxietatea. In plus, mirosul delicat si minunat al sau poate calma si reduce depresia.

Vanilia poate incetini depresia. Vanilia este excelenta pentru piele, pentru par si pentru unghii, deoarece contine foarte multi fenoli care reduc influenta destructiva a radicalilor liberi asupra celulelor sanatoase. consumul de vanilie ajuta deci la incetinirea imbatranirii celulare.

Vanilia actioneaza inpotriva insomniei si oboselii. Vanilia poate lupta so comtra starii de oboseala a creierului si contra oboselii psihice. Se recomanda si pentru cei care sufera de insomnie, favorizand o noapte cu somn reparator. Poti consuma astfel inainte de somn un pahar de lapte cu miere si cu vanilie.

Vanilia este un antiseptic natural. extractul de vanilie este un excelent antiseptic natural. Se foloseste de catre foarte multe persoane pentru a trata muscaturile de animale sau intepaturile de insecte.

Vanilia este cel mai bun aliat atunci cand vrei sa slabesti. Vanilia este o mirodenie care este foarte dulce in mod natural. Se poate folosi astfel in deserturi in loc de zahar. Si cum are un efect pozitiv asupra stresului, insomniei sau anxietatii, dorinta de a rontai compulsiv va disparea si ea. O veste foarte buna. Nu-i asa?

Vanilia are un efect afrodisiac. Vanilia este cea mai buna pentru a stimula libidoul. Pastaile de vanilie amestecate cu alcool sunt foarte populare in acest caz.

Un comentariu la „7 beneficii ale vaniliei pentru alimentația noastră

  1. The Theory of Everything – watchserieshd
    Un film exceptional care are de toate: drama, stiinta, dragoste, comedie. Eddie Redmayne intra cat se poate de bine in pielea personajului. Unele momente mi s-au parut destul de tulburatoare si mai greu de urmarit, vazand suferinta prin care trece personajul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.