Adevărul despre cazul Harry Quebert – ce știm despre serialul bazat pe un best-seller?

Povestea lui Joël Dicker a sedus mii de persoane din lumea intreaga. Adevarul despre cazul Harry Quebert a devenit rapid un best-seller. Un best-seller adaptat pe micul ecran. In cateva zile, va aparea primul episod al serialului. Ce stim despre acest serial?

Data difuzarii, in sfarsit dezvaluita. Veste extraordinara pentru fanii lui Joël Dicker si a cartilor sale dar si pentru cei care inca nu au reusit sa treaca peste decesul lui Patrick Dempsey in Anatomia lui Grey – lansarea serialului se apropie cu pasi repezi. Primul episod va fi lansat pe data de 21 noiembrie. La cinci ani de la succesul planetar al best-seller-ului cu acelasi nume, scriitorul a decis sa colaboreze cu realizatorul francez Jean-Jacques Annaud pe care el insusi l-a ales, pentru a duce la bun sfarsit acest proiect.

O vedeta in rolul lui Harry Quebert si Joël Dicker insusi in mai multe roluri. Filmarile au inceput pe data de 14 august la Forestville, Quebec, si s-au incheiat in aproximativ doua luni. Un casting international si o vedeta: Patrick Dempsey in rolul lui Harry Quebert. Vedeta din Anatomia lui Grey ii va da replica lui Ben Schnetzer si manechinei Kristine Froseth care vor intra in pielea personajelor Marcus Goldman si respectiv Nola Kellergan. In luna iulie a aparut pe retetele sociale un prim teaser. In total, 230 de actori vor aparea in acest serial, printre care insusi Joël Dicker. Actorul a declarat ca a fost amuzant sa joace in fiecare episod un personaj diferit.

Prezentat si apreciat in cadrul unui festival. Ancheta dificila care se desfasoara in New Hampshire a deschis competitia oficiala a Festivalului International de la Cannes in aprilie si a primit o multime de aplauze. Vanduta in peste 3 milioane de exemplare in lumea intreaga si tradusa in 25 de limbi, Adevarul despre cazul Harry Quebert este o carte lansata in 2012. Serialul se inspira direct din carte, fara nicio intriga suplimentara, punand in scena viata lui Marcus, in pana de inspiratie. Acesta din urma merge sa se relaxeze putin in casa vechiului sau amic Harry Quebert, acuzat de uciderea tinerei Nola. Marcus ii va veni in ajutor, trasand o poveste, petrecuta in urma cu 33 de ani, intr-un oras linistit…

Un comentariu la „Adevărul despre cazul Harry Quebert – ce știm despre serialul bazat pe un best-seller?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?