Anatomia lui Grey – Sezonul 15

Ce se va intampla anul acesta intre peretii Grey Sloan Memorial Hospital? Care va fi chirurgul nostru preferat in acest sezon? Suntem pregatiti sa il intampinam pe « zeul ortopediei », inlocuitorul doctorului Mamour? Totul despre sezonul 15 in acest articol.

Data lansarii. Canalul american ABC a difuzat un prim episod pe data de 28 septembrie, un episod exceptional, cu o durata de doua ore care a atras numai putin 61,8 milioane de telespectatori. In fiecare zi de joi, canalul ABC difuzeaza un episod inedit din cel mai lung serial american, nedifuzat. Acest sezon cu numarul 15 urmeaza sa inceapa sa fie difuzat incepand cu martie 2019.

Castingul. Au loc o serie de schimbari in cadrul Grey Sloan Memorial Hospital. La sfarsitul sezonului cu numarul 14, doua actrite emblematice au parasit acest serial: Sarah Drew si Jessica Capshaw care au intepretat personajele mitice ale lui April si Arizona. Doua iesiri pentru o intrare remarcabila, cea a « zeului ortopediei », intepretat de Chris Carmack pe care il vom descoperi in aest nou sezon cu numarul 15 alaturi de o serie de personaje de neinlocuit: Alex (Justin Chambers), Jo (Camilla Luddington), Maggie (Kelly McCreary), Jackson (Jesse Williams), Richard (James Pickens Jr), Bailey (Chandra Wilson), Owen (Kevin McKidd), DeLuca (Giaccomo Gianniotti)… si bineinteles Meredith (Ellen Pompeo).

Meredith se indragosteste din nou? Timp de 11 sezoane, am asistat la relatia infloritoare dintre Derek Shepard, alias doctorul Mamour si Meredith Grey. Moartea actorului interpretat de Patrick Dempsey, in urma unui accident de masina, in urma cu 4 sezoane, ramane un episod traumatizant cum doar Shonda Rimes stie sa faca. Chiar daca inca nu a reusit sa treaca peste aceasta trauma, Meredith a avut o serie de relatii fara succes. Dar daca in acest sezon vom asista la renasterea personajului lui Meredith? S-ar putea ca « zeul ortopediei » sa ii faca inima sa bata cu putere.

A existat si un episod special de Halloween. Un episod in care medicii si-au amintit de persoanele dragi pe care le-au pierdut. Au aparut personaje precum Dereck Sheperd si George sau Lexi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *