Aș vrea să am mereu animale de companie

În ciuda faptului că m-am născut la oraș, am avut încă de mic animale de companie care mai de care. Am început, la fel ca foarte mulți copilași din toată lumea, prin a avea un mic cățelus de care bineînțeles că am promis că vom avea grijă. Diferența aici e că nu a fost nevoie să mă rog de părinții mei să-mi ia unul fiindcă aveau deja asta în plan, fiind și ei iubitori de animale la fel ca mine (sau eu la fel ca ei 🙂 )

După primul cățel care dacă nu mă-nșel a murit, a urmat un alt cățel care a scăpat la un moment dat pe stradă și a fost furat de o persoană pe care n-am mai găsit-o niciodată. După asta, câțiva ani am stat fără câini și am avut între timp vreo 15 hamsteri și 1 papagal. La un moment dat am luat iar un câine, papagalul a murit între timp, a murit și câinele călcat de mașină, au venit alți 6 câini, au rămas 4 pe care-i mai am și acum.

Da, știu că sună destul de bizar și totodată amuzant dar asta-i scurta istorioară a animalelor de companie pe care le-am avut de-a lungul timpului și pot spune că-mi doresc să am toată viața în preajma mea ceva animăluțe care să-mi mai țină de urât și să dea viață casei și curții mele care de altfel pare extrem de goală.

Ba mai mult, de-a lungul timpului, cu cât cunoșteam mai mulți oameni cu atât îmi doream să am mai multe animale fiindcă ele se comportau mult mai ok decât oamenii. În special câinii se pricep la asta. :))

M-am obișnuit de ani de zile să am animale de companie și nu concep cum ar fii viața mea fără animale, fie că vorbim de câini, pisici, hamsteri, papagali sau orice alte specii care pot fi ținute în casă fără prea mari probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *