Chilling Adventures of Sabrina, un trailer promițător pentru acest remake Netflix

In acest reboot disponibil incepand cu data de 25 octombrie intitulat Chilling Adventures of Sabrina, magia neagra se combina cu umorul. Netflix tocmai a dezvaluit un prim trailer pentru acest serial.

Doua doua noi trilogii si tot atatea schimbari ale actorilor in rolul lui Spiderman nimic nu pare sa ne mai sperie. De aceasta data trebuie sa ne obsinuim cu faptul ca Sabrina, ucenica, nu mai este deloc cea pe care am cunoscut-o si pe care am indragit-o. Netflix a cumparat drepturile acestui serial magic si comic totodata. Magia neagra este la ordinea zilei.

Schimbari. Miercuri, 3 octombrie, platforma de streaming a dezvaluit in cele din urma primul trailer oficial al acestui reboot intitulat Chilling Adventures of Sabrina ale carui 26 de episoade urmeaza sa fie disponibile incepand cu data de 26 octombrie. In ziua in care implineste frumoasa varsta de 16 ani Sabrina este nevoita sa aleaga intre lumea vrajitoarelor si cea a fiintelor umane. 16 lumanari rosii, o morga, adolescenti pali ca si zombies si insusi Diavolul.

In acest serial Sabrina va lupta din rasputeri sa impace cele doua fatete – jumatate vrajitoare si jumatate fiinta mortala, incercand cu disperare sa lupte impotriva fortelor demonice care o ameninta precum si cu familia si cu umanitatea intreaga.

Dar in ceea ce priveste restul castingului? Sabrina locuieste inca impreuna cu cele doua matusi ale sale, Zelda si Milda interpretate de catre Miranda Otto si Lucy Davis. Un nou membru al familiei isi va face aparitia: varul sau Ambrose, interpretat de Chance Perdomo, un personaj inca relativ necunoscut. Harvey Kinkle, indragostit de vrajitoare apare din nou in peisaj, interpretat de Ross Lynch, reperat de Disney cand inca era mai tanar.

Sabrina va avea si un nemesis, pe Prudence, interpretat de Tati Gabrielle. Sabrina va trebui sa aiba grija cu Parintele Blackwood. Blackwood ascunde o agenda neagra teribila care il va face sa intre in conflict direct cu Sabrina si cu ceilalti membri ai sabbat-ului. Adolescenta va putea conta fara indoiala pe sprijinul profesoarei sale, Mary Wardell, intepretata de Michelle Gomez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *