Dăruiește-le ocazional flori femeilor din viața ta

Acest articol este unul pentru femei. Nu, nu voi da vreun sfat de make-up sau liste cu cele mai bune produse pentru slăbit (care nici nu există), ci este un articol în urma căruia femeile sunt cele ce ar trebui să beneficieze de o floare. Sau mai multe.

Spre rușinea mea, am avut nevoie de un car de ani pentru a realiza cât de fericit sunt în momentul în care dăruiesc o floare femeilor din jurul meu. Fie că vorbim de iubită, de mamă, de bunică, fiecare floare poate fi dăruită în stiluri diferite.

Reține faptul că nu trebuie să aștepti 1 martie, 8 martie, ziua îndrăgostiților (care nu știu pe ce dată este, sincer să fiu, nefiind adeptul acestui fel de sărbătoare) pentru a dărui o floare femeilor pe care le apreciezi cel mai mult.

Din contră, din experiență îți spun că o floare dăruită ”totally random”, cum ar spune englezii, adică aleatoriu, într-o zi în care nu se aștepta câtuși de puțin la un asemenea gest, va fi mult mai apreciată decât un banal buchet de flori și un mărțișor dăruite pe 1 martie când oricum o să mai primească și de la alți bărbați, după caz colegi de muncă, prieteni, vecini și tot așa.

Florăriile se află la toate colțurile și fiecare dintre acestea are prețuri de la cele mai accessibile (câțiva lei o floricică) până la buchete imense, ”de zile mari”, pentru care trebuie să scoți din buzunar sute de lei. Da, și eu m-am mirat când am vâzut asta, ”cum să dau, mă, atâția bani pe niște flori?” însă discursul florăresei m-a convins, se vede că știa povestea de mult. Flori rare, care necesită nu știu ce îngrijrie pentru a crește cum trebuie, aspect deosebit blabla.

Nu trebuie să-i cumperi în fiecare zi flori scumpe. Sau nu trebuie să-i cumperi în fiecare zi niciun fel de floare. E suficient să-i dăruiești una o dată pe săptămână sau de câte ori îți permiți. Nu îi cumpăra zilnic flori ca atunci când ajungi acasă, după ce i le oferi să constatați amândoi că frigiderul e gol și banii pe flori au fost ultimii din casă. Prietena ta va înțelege situația în care vă aflați și nu îți va reproșa că nu i-ai luat flori știind că nu ți le permiți.

Cumpără-i, așadar, flori atunci când ți le poți permite (și nu cumpăra flori mai scumpe decât banii pe care îi câștigi într-o zi sau mai multe) și încearcă să i le dăruiești fix atunci când se așteaptă mai puțin. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *