Game of Thrones – ultimul sezon difuzat în aprilie 2019

Acest binecunoscut serial se va incheia odata cu sezonul cu numarul 8. Ultimul sezon al serialului va fi difuzat incepand cu luna aprilie a anului 2019. Lupta epica pentru a conduce cele sapte regate este mai aproape ca niciodata. Sezonul cu numarul 7 s-a incheiat inca din 2017. Vestea pe care milioni de fani din lumea intreaga o astepta cu nerabdare este cand va debuta sezonul cu numarul 8 al serialului Game of Thrones in timp ce precedentul s-a incheiat deja de mai bine de un an, in august 2017. Sezonul cu numarul 8 va fi de altfel si ultimul si ne va permite sa stim cine va domni peste cele 7 regate.

Aceasta informatie a fost lansata pe data de 13 noiembrie pe contul de Twitter al canalului HBO. Data exacta a inceperii difuzarii nu se stie inca, dar se stie luna si anume aprilie. A aparut insa un teaser de exact un minut, alcatuit din momentele memorabile ale serialului.

Un teaser sub tensiune. Fara imagini inedite dar cu o compilatie a celor mai memorabile momente ale serialului. Asasinatul lui Catelyn Stark in timpul episodului Red Wedding, ecloziunea oualor de dragon, executia lui Ned Stark, otravirea lui Joffrey Lannister sau revenirea la viata a lui Jon Snow, resuscitat. Batalii. Tradari. Pericole. Lupte. Sacrificii. Morti. Totul pentru Tron, asta anunta teaserul seonului cu numarul 8.

In acest ultim sezon, batalia pentru Tron este mai crancena ca niciodata. Jon Snow ramane pe pozitii, indragostit si in acest sezon de Daenerys Targaryen, care urmareste si ea sa ocupe tronul. Cersei Lannister ii face sa creada ca vrea sa ii ajute insa singurul lucru la care se gandeste este cum sa puna mana pe putere odata pentru totdeauna in timp ce toti copiii sai sunt morti. Fara sa uitam bineninteles de terifiantul Rege al Noptii care este determinat sa isi aduca armata de morti-vii si pe dragonul pe care l-a furat spre Sud.

Jon Snow si Daenerys Targaryen sunt extrem de legati unul de altul. In ultimul episod din sezonul 7, eruditul Sam si Bran Stark, prin viziunile sale au descoperit ca adevaratul nume al lui Jon Snow este Aegon Targaryen, adica mostenitorul de drept al Tronului de Fier…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *