I-am amenajat un loc de joacă celui mic

După destul de mult timp de aşteptare am reuşit în sfârşit să devin tătic al unui băiat, pe care de altfel mi-l doream foarte mult, perfect sănătos, care deja începe să fie copilul ideal sau poate doar sunt eu prea entuziasmat, la fel ca toţi tăticii, de faptul că a venit pe lume.

Aşadar, au trecut deja câteva luni bune de când acesta s-a născut, eu şi soţia mea deja ne-am obişnuit cu noua prezenţă din casă, şi cum vrem să-i oferim celui mic tot ceea ce e mai bun de pe lumea aceasta încercăm pe cât posibil să-i facem şi toate poftele. Acestea fiind spuse, din cauza faptului că acesta simţea nevoia de ceva nou, pe lângă tonele de jucării de tot felul pe care le avea, am ales să mă informez tot mai mult şi să verific diverse modele de Casuţe din plastic în căutarea uneia ideale pentru băiatul meu.

După câteva zile în care am cutreierat site-urile destinate produselor pentru copii am reuşit să găsesc ceea ce căutam şi-anume o super căsută din plastic, supra-etajată, foarte spaţioasă şi sigură pe care de altfel nu am ezitat să încerc să o testez şi eu şi spre surprindere mea, stând puţin înghesuit în aceasta, chiar am reuşit să intru pentru câteva minute în lumea copiilor simţindu-mă foarte bine mai ales ţinând cont că în copilărie nu am avut parte de prea multă distracţie din diverse motive, principalul fiind sărăcia lucie care era acum ceva timp, pe vremea când am copilărit eu.

Revenind la subiect, tot de pe internet am găsit un mod inedit de a-i prezenta noua achiziţie copilului deoarece, vă închipuiţi şi voi, dacă tot facem o asemenea investiţie (care apropo a fost una destul de mare, ţinând cont că am vrut ceva de calitate foarte mare) trebuia ca şi prezentarea să fie una la fel de spectaculoasă.

Din fericire pe un forum al părinţilor un domn ne prezenta alegerea pe care a făcut-o el în momentul în care a sosit vremea să-i arate căsuţa copilului. Aceasta e ce-i drept cam riscantă însă reacţia copilului va fi pe măsură.

Aşadar, am montat căsuţa în timp ce băiatul nu era prin preajmă iar după ce m-am asigurat că acesta a adormit buştean l-am luat uşor şi din fericire am reuşit să-l pun în căsuţă fără ca el să se trezească. Ba chiar am mai şi pus o mică cameră de filmat prin preajma lui, pentru a imortaliza reacţia acestuia care bineînţeles că ne-a surprins pe toţi şi pot spune că a meritat toţi banii investiţi şi orele de informare pe care le-am petrecut în faţa calculatorului pentru a mă asigura că fac o alegere bună deoarece, cum v-am spus şi la început, îmi doresc tot ce e mai bun pentru fiul meu.

În concluzie, dragi tătici şi dragi mămici, dacă dispuneţi de suma necesară de bani şi vreţi să vă faceţi copilul cel mai fericit din lume (măcar o perioadă de timp până se plictiseşte de ea) atunci o foarte bună alegere va fi achiziţionarea unei căsuţe din plastic care pe lângă celelalte calităţi va fi şi locul ideal de joacă pentru cel mic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?