La ce ne uităm în noiembrie pe Netflix

Harry Potter si primele filme de Craciun, Netflix s-a gandit la toate pentru a se pregati de sarbatori si nu numai. Iata la ce ne putem uita in noiembrie pe Netflix.

House of Cards, sezonul 6. Primul serial original Netflix revine cu un ultim sezon alcatuit din opt episoade. Noul sezon are un teaser interesant in care Claire Underwood declara ca domnia barbatului alb s-a incheiat. In timp ce Kevin Spacey nu a revenit pentru acest ultim sezon din cauza numeroaselor acuzatii de abuz sexual, Robin Wright preia fraiele acestui serial devenit cult.

Outlander sezonul 4, un episod pe saptamana incepand cu 5 noiembrie. Adaptat din romanele de fantezie apartinand scriitoarei americane Diana Gabaldon, sezonul cu numarul 4 al acestui serial se va desfasura in Carolina de Nord, la Red Creek. Claire si Jamie Fraser decid sa se mute in coloniile americane. Infirmiera de razboi si scotianul din secolul al 18-lea, initial separati de secole de istorie, vor gasi o modalitate de a se regasi in acelasi spatiu-timp.

Super Drags, sezonul 1. Acest mini serial brazialian numara doar cinci episoade. Patrick, Donny si Ramon sunt in colegi intr-un magazin situat intr-o regiune izolata ziua. Noaptea, se transforma in super-eroi pentru a-i elimina pe infractori din peisaj.

Narcos, Mexico, sezonul 1. Acest nou serial se concentreaza asupra traficului cu droguri din Mexic in timp ce serialul original Narcos se derula in Columbia. Acest spin off exploreaza originile cartelului din Guadalajara anilor 1980, condus de Felix Gallardo si il va urma pe agentul DEA Enrique Camarena care incearca sa lupte impotriva acestui imperiu al drogurilor.

Baby, sezonul 1. Aceasta noua creatie de origine italiana va demara printr-un fapt divers, inspirat dintr-o poveste adevarata si anume: doua studente de origine italiana, provenite dintr-un mediu social inalt decid sa se prostitueze pentru a-si achizitiona hainele de lux, telefoane si altele. Serialul are sase episoade si se concentreaza asupra viata uui grup de adolescenti de la Roma, in cautarea independentei si identitatii.

1983, sezonul 1. Prima serie poloneza pe Netflix, serialul 1983 se desfasoara intr-o Polonie totalitarista. Un student la Drept si un politist sub acoperire descopera un complot aflat la originea acestui regim represiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.