Message in a Bottle, un film despre destin

Un film despre destin si despre cum oamenii reusesc sa se gaseasca oricum la un moment dat daca sunt sortiti unul altuia.

Aparut in anul 1999, la finalul mileniului, un film de dragoste nemaipomenit care merita vizionat minut cu minut.

Avand in vedere ca Theresa trece printr-un divort deloc usor, care o oboseste psihic… aceasta decide sa se linisteasca si sa se retraga afundandu-se in munca si bazandu-se pe cresterea fiului ei. Aceasta incepe sa lucreze la imaginea ei, devenind o femeie calma, extraorridnara, de incredere si pe care te poti baza.

Desi plina de atuuri, Theresa isi pierde cu totul increderea in barbati si relatii, deoarece divortul isi pune extrem de tare amprenta pe moralul acesteia si nu mai poate accepta inca o dezamagire in dragoste instalandu-se teama de a mai fi din nou ranita.

Descoperirea unei sticle cu un mesaj in ea o face pe femeie sa revina la sentimente mai bune si ii provoaca setea de aventura si de nou in viata ei. Mesajul din sticla este o scrisoare de dragoste semnata de un misterios “G”. Dornica de o aventura pe cinste, aceasta pleaca in cautarea autorului si chiar il descopera pe acesta in Carolina de Nord.

Garret, autorul scrisorii duce o viata lipsita de orice actiune, el este introvertit si solitar de la moartea sotiei lui si isi pierde orice interes pentru relatiile sociale sau de dragoste. Singura prezenta pe care acesta o accepta in jurul sau este doar tatal lui.

Cei doi se intalnesc si astfel se produce magia… el o va ajuta pe Theresa sa isi recapte increderea in relatii si barbati trecand usor usor peste dezamagirea suferita uleterior iar Garret cu ajutorul Theresei reuseste sa treaca peste impasul in care se afla de la moartea sotiei sale.

Filmul WatchSeries ne spune ca exista povesti frumoase care se nasc din lucruri marunte si de domeniul fantasticului, aceste lucruri se intampla si in viata reala si trebuie sa nu ne pierdem speranta. Din pacate trebuie sa va anunt ca finalul este unul foarte trist.

Desi un film de o vechime considerabila, acesta merita vazut alaturi de persoana iubita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.