Open Your Eyes – misteriosul mini-serial pe care trebuie să îl descoperi

Open Your Eyes, noul serial polonez disponibil pe Netflix, este un serial plin de secrete care iti va aminti de Stranger Things sau de Elite.

Open Your Eyes este deci noul thriller polonez ciudat si misterios. Serialul este bazat pe romanul lui Katarzyna Bernika Miszczuk, Druga Szansa si are sase episoade.

Povestea este a unei adolescente amnezice care este trimisa la un spital psihiatric pentru a trata diverse probleme cu memoria, dar unele lucruri ciudate incep sa se intample si o fac sa se intrebe care sunt motivele inchiderii sale aici si de ce inca mai este tinuta acolo.

Netflix ne-a propus deja cateva seriale poloneze pline de mister, de crime, de elemente supranaturale sau de intrigi, precum Rojst, The Woods, bazat pe romanul lui Harlan Coben si 1983.

Open Your Eyes se adauga si el listei cu o poveste care promite sa se joace cu mintea spectatorilor.

Serialul gomovies stream incearca sa distruga frontierele dintre vise si realitate si spune povestea lui Julka, care dupa ce si-a pierdut familia, se regaseste intr-un centru pentru cei care au probleme cu memoria. Aici incepe sa interactioneze cu alti pacienti cu probleme similare.

Dar, tratamentul sau incepe sa fie suspect atunci cand incepe sa aiba vise ciudate, mult prea realiste. Si incepe sa se intrebe daca locul este cu adevarat ceea ce pretinde.

Julka incearca sa scape si sa afle adevarul cu privire la ceea ce i se intampla, dar acest lucru devine mult mai complicat decat pare si aici incep problemele adevarate.

Este un serial deci cu adevarat unic, care imbina iubirea, stilul horror, filmele gotice si secretele, strada si teatrul sau dramele tineretii. Julka este o eroina foarte moderna care incearca sa descopere misterul identitatii sale si al lumii in care se afla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.