Seriale – cele mai bune episoade de Crăciun

Episoadele de Craciun sunt populare in randul fanilor de seriale si nu numai. Iata care sunt cele care ne-au marcat cele mai tare de la seriale precum Friends la American Horror Story.

Friends, Cel care se deghiza. In acest episod, al zecelea din sezonul 7, Ross incearca sa il invete pe fiul sau obiceiurile de Hanoukkah. Doar ca, spre marea sa dezamagire, Ben are o singura idee in cap, Mos Craciun. Ross decide astfel sa se deghizeze intr-un costum mai putin obisnuit. In timp ce incearca cu disperare sa capteze atentia fiului sau, Chandler isi face aparitia deghizat in Mos Craciun. Si asta nu este totul. Joey isi face intrarea deghizat in Superman.

Black Mirror, Craciun Alb. Spre deosebire de celelalte episoade ale serialului, acest episod nu dureaza 45 de minute, ci 75 spre marea bucurie a telespectatorilor. Chiar daca la inceput acest episod pare sa se deruleze asemeni unui veritabil basm, ca de obicei, lucrurile incep sa capete o turnura ciudata, sa se strice. O reintoarcere spre viitor, John Hamm se trezeste prins in trei intrigi – prima il priveste in mod direct, a doua o priveste pe Greta si a treia pe colegul sau Joe.

Grey’s Anatomy, Spiritul de Craciun. In acest episod de Craciun, care este al 12-lea din sezonul cu numarul 2, este mare agitatie pe holurile spitalului. Oameni care au cazut pe gheata si au nevoie de ingrijiri medicale, un baiat care refuza un transplat deoarece nu poate sa creada ca organul disponibil este un veritabil cadiu din partea lui Mos Craciun…medicii nostri preferati se simt din nou depasiti. Christina si Burke incearca sa isi rezolve diferentele cu privire la spiritualitate si religie si Izzy lasa ranchiuna deoparte.

Gossip Girl, Craciun la Manhattan. In episodul 11 din primul sezon al serialului Gossip Girl, surprize, placute sau mai putin placute si un concurs de circumstante sunt ca de obicei nelipsite. In timp ce Blair asteapta cu nerabdare Craciunul, Rufus nu a reusit inca sa digere apelul amantului lui Alison. Serena incearca cu disperare sa ii faca o surpriza lui Dan. Totul intr-o atmosfera colorata care miroase a ciocolata calda si a curcan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?