The Walking Dead – va fi ultimul episod cu Rick la înălțimea așteptărilor?

In curand, ultimul episod al serialului The Walking Dead cu Rick va fi difuzat. Cu totii suntem curiosi ce se va intampla cu Rick, personaj interpretat de Andrew Lincoln.

Fanii serialului The Walking Dead ajuns la sezonul cu numarul 9 asteapta cu mare nerabdare acest episod, sa vada ce se va alege de soarta acestui personaj. Rick Grimes, un personaj emblematic al serialului interpretat de Andrew Lincoln de mai bine de 8 sezoane va parasi echipa. Inainte de plecarea sa oficiala, actorul britanic a tinut sa adreseze o scrisoare de multumire pentru fanii sai. Ce se va alege de soarta sa in acest episod atat de asteptat?

Cei care au avut ocazia de a vedea episodul patru al sezonului 9 stiu acest lucru, Rick se afla intr-o postura delicata, incercuit de o hoarda de zombies insetati de sange. Dar, cine cunoaste acest personaj stie ca este putin probabil sa se lase devorat. Nu ! Rick reuseste sa se elibereze si sa fuga cu ajutorul unui cal. La limita agoniei, Rick reuseste sa ajunga la o cabana abandonata in mijlocul padurii, sa isi faca un garou si sa plece din nou pe cal, din nou urmarit de zombies insetati de sange.

In timpul acestui episod Rick pierde mult sange, oscileaza intre viata si moarte, ii revede pe Shane, Hershel si Sasha. Atatea personaje decedate de-a lungul sezoanelor serialului The Walking Dead si care ii spun sa se trezeasca pentru a continua lupta…dupa o ultima discutie cu Michonne, Rick cade la pamant, se ridica din nou si traverseaza un pod sperand ca va reusi sa scape de urmarire. Dar in timp ce Daryl, Michonne si ceilalti ajung sa il salveze, Rick face o descoperire care ii pune viata in pericol…

Au ales sau nu scenaristii serialului sa il ucida pe Rick? Regasit in stare deplorabila de Anne, fosta lidera a Scavengers, in cautarea unui A, Rick se aventureaza intr-o destinatie necunoscuta pentru a fi ingrijit. Daca va supravietui sau nu va lasam pe voi sa descoperiti urmarind episodul…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?