The Woman in The Window: un thriller psihologic cu accente hitchcockiene

Prevazut initial pentru a fi lansat in salile de cinema, The Woman in The Window a inceput sa fie in cele din urma difuzat pe Netflix. un thriller psihologic cu accente hitchcokiene in care Amy Adams ne ofera o interpretare excelenta.

Anna locuieste singura si izolata intr-o cladire new-yorkeza imensa. Suferind de agorafobie, este incapabila sa iasa. Incearca sa elimine plictiseala urmarind gesturile vecinilor sai, amestecand alcoolul cu medicamentele si urmarind filmele sale preferate. Atunci cand familia Russell se instaleaza in apropiere de ea, Anna face cunostinta cu Ehan, un adolescent in varsta de 16 ani putin pierdut si cu mama acestuia, Jane. Totul se schimba atunci cand Anna asista la uciderea lui Jane de la fereastra sa. Insa, odata ajunsa politia, sanatatea sa mentala este pusa la indoiala…

Nu este vorba despre o poveste cu halucinatii (sau cel putin asa speram) provocate de combinatia alcool-medicamente. Prima parte a filmului se dovedeste a fi una captivanta si ne atasam rapid de personajul Anna: o femeie in deriva care isi petrece toata ziua stand in pijama in locuinta sa imensa. Intre doua pahare de alcool isi primeste psihologul si vorbeste la telefon cu sotul si cu fiica sa. Misterul se adanceste pe masura ce vizionam filmul. Insa, la un moment dat filmul isi pierde din interes, are un final mai mlt decat banal, mult mai banal decat ne-am fi asteptat.

Chiar daca per ansamblu The Woman in The Window este departe de a fi un film prost, nu putem spune decat pacat. Imaginile sunt totusi somptuoase. Punerea in scena este si ea destul de reusita. In plus, mai avem intepretarea impecabila oferita de Amy Adams. Actrita intepreteaza de minune rolul acestei femei torturate de nevroze, care tresare la cel mai mic zgomot.

In concluzie, The Woman in The Window etse un thriller psihologic bun insa deznodamantul va dezamagi cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.