Top 5 orașe europene în care berea este ieftină

Trebuie sa recunoastem ca romanii sunt mari bautori de bere, vara in special, la un gratar sau pe o terasa. Considerata o modalitate excelenta de a ne racori vara, de a petrece timpul cu prietenii, berea este una din cele mai apreciate bauturi alcoolice. Dar, nu este peste tot ieftina. Iata care sunt orasele europene in care berea este ieftina, pentru a sti in cazul in care ai in vedere un sejur in aceste orase.

Lisabona, Portugalia. Incepem acest top cu magnifica capitala a Portugaliei. Bineinteles, un sejur la Lisabona nu se rezuma la consumul de bere la Bairro Alto, orasul are atatea atractii incat este greu sa le vizitezi pe toate in doar cateva zile. Pentru cultura ta generala afla ca ai nevoie de 1,03 euro pentru o bere din supermarket si de 3,80 euro pentru o bere servita pe o terasa.

Sevilia, Spamia. In Sevilia, mai precis in Andaluzia, iti poti delecta papilele gustative cu o bere suculenta fara sa iti faci o gaura prea mare in buget. Vei plati in jur de 0,47 euro pentru o bere din supermarket si 4 euro pentru a o savura pe terasa.

Bratislava, Slovacia. Da, capitala Slovaciei se numara printre locurile in care poti savura o bere ieftina. Pe langa faptul ca trebuie sa vizitezi neaparat castelul Bratislava care ofera o panorama superba asupra orasului, poti profita de o bere extrem de cheap. Pentru doar 1,03 euro in supermarket si 1,98 euro pe terasa, poti savura o bere delicioasa in orice moment al zilei.

Kiev, Ucraina. Kiev, capitala Ucrainei se deschide incetul cu incetul spre turism. Poti admira astfel un patrimoniu impresionant. In plus, poti profita de o bere foarte ieftina, aproximativ 0,87 euro in supermarket si 2,10 euro pe terasa. Super preturi, nu-i asa?

Cracovia, Polonia. Cracovia se afla pe primul loc in topul oraselor europene cu cea mai ieftina bere. Taddam! Cu un pret de doar 0,55 euro in supermarket si 2,41 euro intr-un bar, o bere savurata la Cracovia nu te va arde la buzunar. Pe langa asta, ai ocazia de a descoperi o multime de atractii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?