Top eroine “badass” din seriale

Unu- toata lumea adora atunci cand serialele noastre preferate prezinta un personaj principal femeie. Doi, atunci cand aceste personaje sunt cu adevarat « badass » e si mai bine. Trei, daca este vorba despre o adolescenta care nu se teme de nimic, am putea spune ca am prins jackpotul.

Iata deci care sunt cele mai bazate eroine din seriale.

Lyra Belacqua, His Dark Materials. Adaptarea celebrei saga scrise de Philip Pullman, « His Dark Materials », o pune in scena, la fel ca si in carte, pe foarte tanara Lyra Belcqua, care la 12 ani pleaca in expeditie in Regatul de Nord pentru a regasi cativa copii printre care se afla si cel mai bun prieten al sau, Roger. Lyra este foarte rebela, nu tine cont de reguli si se bate cu oricine pentru a duce la bun sfarsit aceasta misiune.

Arya Stark, Game of Thrones. Intr-un clasament al celor mai “badass adolescente”, cu siguranta ca Arya ar fi pe primul loc. De-a lungul celor opt sezoane din celebrul serial, cea mai tanara din clanul Stark a stiut sa treaca prin cele mai grele incercari. Ei nu ii este niciodata frica. Ba chiar a invatat sa devina o razboinica fara pereche.

Maeve, Sex Education. Maeve completeaza de minune acest top al eroinelor « badass » din seriale. Iar acest lucru nu se datoreaza doar gecii sale de piele, parului sau roz sau look-ului sau putin mai grunge. Aceasta nu isi inghite niciodata cuvintele si mereu il impinge pe Otis afara din zona sa de confort.

Eleven, Stranger Things. Inca de la inceputul serialului, intreaga intriga se invarte in jurul lui Eleven. Aceasta a reusit sa se impuna drept o eroina care nu se teme de nimic si care este gata sa faca orice pentru a-si salva prietenii.

Hope Mikaelson, Legacies. In celebrul serial, Hope este singura care este atat varcolac, cat si vampir si vrajitoare. Oau. In orice caz, are sange de vampir in vene si acest lucrru este pur si simplu incredibil. Nu? Adolescenta, Hope este din ce in ce mai rebela si mai luptatoare. Cu siguranta ca a mostenit asta de la mama sa.

Betty Copper, Riverdale. Sub aerele sale de blonda dulce, Betty este totusi, o tanara extrem de curajoasa. Am vazut-o totusi dezamorsand o bomba in sezonul 4 ca si cum ar fi facut asta intreaga sa viata. Indrazneste sa se afirme si stie cand sa ia atitudine atunci cand este cazul.

Judith Grimes, The Walking Dead. Judith Grimes este cea mai tanara din acest top. Nascuta dupa apocalipsa zombie, evoluand in acest unvers destul de necrutator, a devenit o veritabila luptatoare. Deci este un copil, dar si o reala « badass ». Go Judith!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.