Top personaje din seriale care au murit din iubire

Fie pentru a se sacrifica, fie pentru a ajuta pe cineva pe care il iubesc, aceste personaje din seriale au murit din iubire, pentru jumatatea lor sau pentru familie.

Hayley Marshall, The Originals. In serialul “The Originals”, Hayley s-a sacrificat pentru a-si salva si proteja fiica, Hope Mikaelson. Atunci cand a fost luata prizoniera si se trezeste fara inelul sau de zi, aceasta se arunca asupra inamicului sau si corpul sau este ars din cauza soarelui. Iubirea pentru fiica sa a fost mereu cea mai puternica decat orice, un sentiment similar cu ceea ce simte Klaus, care la sfarsitul serialului se sacrifica si el pentru binele lui Hope.

Stefan Salvatore, The Vampire Diaries. De-a lungul serialului, personajele acestuia,au trebuit sa se sacrifice de mai multe ori. Si majoritatea au revenit din morti si au puteri care ii protejeaza. Din nefericire insa pentru fani, sacrificiul suprem al lui Stefan de la sfarsit este final. In acel moment, fratele mai mic al lui Damon accepta sa moara in primul rand pentru binele fratelui sau si pentru a fi iertat deoarece din cauza sa a devenit vampir.

Jaime Lannister, Game of Thrones. Jaime Lannister ar fi putut avea o viata foarte linistita la Winterfell cu Brianna, dar iubirea care il uneste cu sora sa, Cersei, a decis altceva. Cel care este supranumit Regicid se reintoarece la Port Real pentru a incerca sa o salveze iar actul sau eroism este cel care ii semneaza condamnarea la moarte. Jaime moare in bratele celei pe care o iubeste.

Hugh Crain, The Haunting of Hill House. Dupa ani si ani de turmentari si de culpabilitate, Hugh Crain se decide sa se alature sotiei si fiicei sale la Hill House si singura modalitate de a ajunge aici este sa moara.

Hope Mikaleson, Legacies. Like mother and father, like daughter… daca Hayley Marshall si Klaus Mikaelson s-au sacrificat amandoi pentru a-si proteja fiica, aceasta a mostenit aceleasi capacitati si simtul suprem al sacrificiului. La sfarsitul primului sezon din serial, Hope intelege ca destinul sau este sa opreasca Malivore. Iubirea sa pentru Landon si dorinta sa de a proteja o va ajuta sa faca aceasta alegere.

Tommy Merlin, Arrow. Cel mai bun prieten al lui Oliver a murit in sezonul intai, vrand sa o protejeze pe Laurel, cu care avea o relatie. Salvand-o pe aceasta, Tommy este prins sun ruinele cladirii C.R. N. I si va avea dreptul la o singura conversatie cu Arrow inainte de a muri.

Siggy, Vikings. Scenarisitii au oferit cel mai frumos final acestui personaj. Aceasta moare salvandu-i pe fiii lui Ragnar si Aslaug dintr-un lac inghetat. Copiii pe care i-a iubit ca si pe ai ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.