Topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

Vrei ca anul acesta sa ai parte de un Craciun diferit, sa te bucuri de magia Craciunului calatorind? Descopera in acest articol un top al celor mai frumoase targuri de Craciun din Europa.

In urmatoarea perioada, majoritatea targurilor de Craciun urmeaza sa isi deschida portile. Ce destinatie vei alege? Daca inca nu ti-ai ales destinatia lasa-ne sa iti prezentam un top al celor mai frumoase targuri de Craciun din Europa.

Berlin, Germania. In momentul in care ne gandim la targuri de Craciun, Germania este prima tara europeana care ne vine in minte. La Berlin ai ocazia sa descoperi peste 50 de targuri de Craciun repartizate de-a lungul intregului oras. Cele mai cunoscute sunt cele din Gendarmenmarkt, Alexanderplatz sau cele din Piata Operei. Ocazia perfecta de a gusta cateva preparate specifice de Craciun.

Paris, Franta. Orasul Paris intampina Craciunul intr-un mod magic. Orasul este acoperit de mii de beculete si de decoratiuni de Craciun, peste 150 de piete sunt iluminate, decorate cu brazi de Craciun. Descopera diferitele targuri de Craciun din Paris unde miroase a brazi si a scortisoara.

Budapesta, Ungaria. Budapesta nu are cum sa lipseasca din acest top al celor mai frumoase targuri de Craciun. In Ungaria Craciunul este cea mai importanta sarbatoare a anului deoarece nu este vorba doar de o sarbatoare religioasa ci si de o sarbatoare nationala, pentru ziua de Sf. Stefan, in 26 decembrie, ziua in care Statul Ungar a fost format. Toate cabanele din targurile de Craciun sunt din lemn, atmosfera este feerica.

Londra, Anglia. Capitala britanica propune o multitudine de targuri de Craciun, de o mare varietate. Cele mai cunoscute sunt cele din SouthBank si Hyde Park pe care vi le recomandam cu caldura.

Oslo, Norvegia. Oslo a fost ales de catre revista National Geographic Traveler cea mai buna destinatie din lume dintre 113 destinatii. Nu este un motiv suficient pentru a-ti petrece aici Craciunul? Oslo este un oras plin de muzee si parcuri, modern si linistit. Va recomandam targul situat in apropiere de piata Youngstorget si imensul sau patinoar pentru a mai face si putina miscare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *