Tot ce trebuie să știi despre sezonul 3 al serialului The Crown

Sezonul 3 al serialului The Crown isi face aparitia cu cele 10 episoade noi incepand cu data de 17 noiembrie pe Netflix. Comediana Olivia Colman preia fraiele, o va inlocui pe Claire Foy in rolul reginei Elizabeth a II-a.

Cea care a primit Oscarul pentru cea mai buna actrita a anului 2019 pentru rolul din filmul The Favourite o va interpreta pe regina Elizabeth a II-a si este foarte bine inconjurata deoarece Helena Bonham Carter a mostenit rolul principesei Margareta, Tobias Menzies interpreteaza rolul printului Filip in timp ce Charles Dance interpreteaza rolul lordului Louis Mountbatten. Acest al treilea sezon incepe de unde s-a incheiat cel de-al doilea si anume in 1964 si se va prelungi pana in 1976. In trailerul recent dezvaluit de catre platforma mai multe evenimente marcante sunt reconoscibile precum jubileul de argint al reginei, catastrofa de la Aberfan din 1966 sau alegerea lui Harold Wilson ca prim ministru. Perioada acoperita de acest sezon 3 va fi marcat in egala masura de prina aselenizare, tensiunile din timpul Razboiului Rece, criza sociala si economica care va afecta tara si amenintarea crescanda reprezentata de Armata republicana irlandeza ceea ce va avea un impact direct asupra familiei regale. Stim in egala masura ca vom asista si la funeralii, cel mai probabil ale lui Winston Churchill, mort in 1965.

In timp ce primele doua sezoane se concentreaza in mare parte asupra suisurilor si coborasurilor, tensiunilor dintre regina si printul Filip. Acesta al treilea capitol ar trebui sa rezerve un loc deloc de neglijat relatiei tumultoase dintre printesa Margareta si cel care a devenit ulterior sotul sau, Antony Armstrong-Jones. Insa personajul care risca sa ii faca pe telespectatori sa vorbeasca cel mai mult despre el este nimeni altul decat printul Charles care va fi interpretat de catre Josh O’Connor si vom asista la investirea sa ca print al Galiei.

Sezonul 3 il va vedea pe acesta in confruntare directa si cu propria sa familie. Vom face cunostinta si cu o serie de personaje mai controversate precum Camilla Shand al carei intrepretari a fost incredintata actritei Emerald Fennel. In trailer o putem auzi pe Wallis Simpson – sotia americana a unchiului reginei Elizabeth a II-a, Edward VIII, in inima crizei institutionale care a precipitat suverana pe tron – sfatuind-o sa nu intoarca niciodata spatele iubirii adevarate.

Numerosi sunt cei care abia asteapta sa vada cum va fi prezentata idila dintre printul Charles si Camilla si cum vor evolua numeroasele scandaluri prin care au trecut din cauza relatiei dintre ei. Conform tabloidelor acest serial nu este deloc pe placul printului Charles. De notat este ca trebuie sa asteptam sezonul 4 pentru a vedea personajul interpretat de Diana Spencer din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *